zijn de namen van twee vakantiewoningen langs de Scheldedijk in Weert, “De Groene Long van Bornem”, gelegen in de provincie Antwerpen. Allebei luxueus ingericht voor 4 tot 6 personen en o.a. voorzien van een open haard, tuin, zonneterras en ruime private parking. Er is tevens draadloze internetverbinding beschikbaar. Een toeristische oase van ongerepte natuur, een uitstekend wandel- en fietsoord, tal van bossen en dijken.

Info

In het gebied van de “Stille Waters” ligt het pittoreske Weert, het groene buitenbeentje van Bornem, als het ware omarmd door de oude en de nieuwe bedding van de Schelde in het Zuid-Westen van de provincie Antwerpen centraal gelegen in de gouden driehoek van Vlaanderen.

Het is gezegend met een onvergelijkbare brok natuurlijke schoonheid. Dit stukje Vlaanderen ligt in een uniek natuurgebied van dijken, polders, bossen, wijmen, velden, wielen, grachten en kreken.

Dit alles maakt de streek tot één openluchtmuseum. Om u een heerlijk verblijf te garanderen hebben wij voor u twee mooie gerestaureerde woningen luxueus en zorgvuldig ingericht om u een maximum aan comfort en gezelligheid te bieden.